ShortCut Hair

I dag finner du ShortCut på fem ulike sentre i Oslo og omegn, deriblant i Vågsenteret. Gjennom kontinuerlig kursing er alle frisørene oppdatert på det siste innen trender og teknikker – enten du nå er på jakt etter en ny og personlig frisyre eller allerede har funnet din stil som du vil beholde i en kortere versjon.

ShortCut er mer enn klipping: makeUp, farging av hår, hair Extension, brudefrisyrer, hull i ørene, skjegg trimm og hodebunnsmassasje. ShortCut er medlem av Norske Frisør- og Velværebedrifter og tilbyr et bredt utvalg av kjente og internasjonale hårpleieprodukter utviklet for det profesjonelle frisørmarkedet.

Vi er alltid på jakt etter dyktige frisører – og motiverte lærlinger!
Har du fagbrevet, er kreativ, omgjengelig og har den rette serviceinnstillingen kan vi tilby deg en spennende og utfordrende jobb i et trivelig og hektisk miljø. Men vi har også behov for initiativrike lærlinger som lever og ånder for faget. Hos oss vil du utvikle deg videre i en bratt lærekurve under tett oppfølging fra profesjonelle og hyggelige kolleger.

ShortCut har drop-in hver lørdag. Velkommen

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med daglig leder Per Ruud på telefon 905 64 061, eller send mail til per@shortcuthair.no

Beliggenhet 2.etg

Åpningstider : Man – Fred  10.00 – 19.00      Lør 10.00 – 16.00

Tlf: 22  75 01 95