ShortCut Hair

I dag finner du ShortCut på fem ulike sentre i Oslo og omegn, deriblant i Vågsenteret. Gjennom kontinuerlig kursing er alle frisørene oppdatert på det siste innen trender og teknikker – enten du nå er på jakt etter en ny og personlig frisyre eller allerede har funnet din stil som du vil beholde i en kortere versjon.

ShortCut er mer enn klipping: makeUp, farging av hår, hair Extension, brudefrisyrer, hull i ørene og hodebunnsmassasje. ShortCut er medlem av Norske Frisør- og Velværebedrifter og tilbyr et bredt utvalg av kjente og internasjonale hårpleieprodukter utviklet for det profesjonelle frisørmarkedet.

Vi er alltid på jakt etter dyktige frisører – og motiverte lærlinger!
Har du fagbrevet, er kreativ, omgjengelig og har den rette serviceinnstillingen kan vi tilby deg en spennende og utfordrende jobb i et trivelig og hektisk miljø. Men vi har også behov for initiativrike lærlinger som lever og ånder for faget. Hos oss vil du utvikle deg videre i en bratt lærekurve under tett oppfølging fra profesjonelle og hyggelige kolleger.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med daglig leder Per Ruud på telefon 905 64 061, eller send mail til per@shortcuthair.no

Åpningstider : Man – Fred  09.00 – 19.00      Lør 09.00 – 16.00

Tlf: 22  75 01 95